Hoe kies je de juiste decoratie/aankleding van onze feestzaal ?

Onze karaktervolle feestzaal met schuurallure vormt een prachtige basis voor elk type feest. Een persoonlijke toets toevoegen doe je door de zaal op de juiste manier aan te kleden. Met zorgvuldig gekozen decoratie tover je onze feestzaal in geen tijd om tot een intieme, sfeervolle feestlocatie, klaar voor een onvergetelijke feestervaring. Wil je weten hoe je de decoratie/aankleding van onze feestzaal naar een hoger niveau tilt? Wij geven je graag enkele waardevolle tips!

Betoverend met bloemen

Bloemen, met hun diverse geuren en kleuren, zorgen voor een aangename sfeer. Een prachtig boeket bloemen op tafel werkt altijd, maar je kan ook creatief aan de slag gaan met droogbloemen of stijlvolle bloemstukken om onze feestzaal extra op te fleuren. Bij Feestzaal Ter Heyde denken we graag mee over de ideale decoratie voor je trouwfeest of je verjaardagsfeest. Nog geen bloemist in gedachten? Wij stellen je graag voor aan onze vertrouwde partners die onze zaal kennen en jouw wensen qua decoratie/aankleding van onze feestzaal realiseren.

Kaarslicht als ultieme sfeermaker

Kaarsen zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Afhankelijk van het seizoen kun je kiezen voor kaarsenpotten met gedroogde bladeren voor een herfstthema of een laagje (nep)sneeuw voor een winterse uitstraling. Niet alleen kaarsen beïnvloeden de gezelligheid van de zaal. Ook het juiste licht is cruciaal om de gewenste sfeer te creëren. Een slinger met lampionnen aan het plafond of een boom met lichtjes in elke hoek brengen de zaal tot leven. Lichtslingers komen bijzonder goed tot hun recht in onze sfeervolle schuur.

Enkele praktische tips voor een onvergetelijk feest

  • Een mooi versierd tafelnummer voegt extra cachet toe aan elke tafel.
  • Een photobooth is de perfecte invulling voor een verloren hoek in de zaal. Kies voor een decoratieve achtergrond om de foto’s van je gasten op te fleuren.
  • Ga creatief aan de slag met ballonnen. Een eenvoudige boog aan de ingang van de zaal maakt het binnenkomen meteen extra feestelijk.

Wij geven je graag advies voor de perfecte decoratie/aankleding van onze feestzaal

In onze feestbrochure kan je alvast heel wat ideeën opdoen. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Wij werken graag samen met jou het ideale feest uit. Kom gerust eens langs om de zaal te ontdekken en jouw voorkeuren met ons te delen.

Scroll naar boven