Feest op maat

Feesten met hart en smaak, dat is waar Ter Heyde voor staat. Onze gezellige feestzaal in Gooik is de ideale plek om jouw feest te organiseren. Alles is bespreekbaar en niets is te veel gevraagd!

Trouwfeest

Droom je van een magisch feest? Wij geven jouw dag een gouden randje! Van het eerste bezoekje aan de trouwzaal tot de laatste pasjes op de dansvloer.

Lees meer

Communie of lentefeest

Je kind een onvergetelijke dag bezorgen? Daar helpen wij graag bij. Ravotten in de groene tuin of op het springkasteel terwijl de rest van de familie geniet van een aperitief op het terras.

Lees meer

Babyborrel of doop

Verwelkom je kindje op de meest warme manier. Receptie, barbecue of dessertenbuffet? Kies zelf hoe je jouw gasten wil verwennen.

Lees meer

Verjaardag

Een verjaardag om nooit te vergeten? Dat maken wij voor je waar! Met een klein of groot gezelschap. Culinair genieten of uitbundig vieren. Aan jou de keuze!

Lees meer

Jubileum

Zilver, goud of diamant? Herbeleef je mooiste dag in Ter Heyde. Onze deuren staan open om jullie een prachtige huwelijksverjaardag te bezorgen.

Lees meer

Rouwmaaltijd of koffietafel

Een rustige plek om warm afscheid te nemen. Van traditionele koffietafel tot culinaire rouwmaaltijd. Wij zorgen ervoor dat je nergens naar moet omkijken.

Lees meer

Check de beschikbaarheid van onze zaal

Scroll naar boven