Unieke trouwzaal om je liefde te vieren

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Vanaf nu is het aftellen naar jullie wondermooie dag. Droom je van een charmante trouwzaal midden in het groen? Een plek waar een rustieke sfeer en moderne elementen elkaar aanvullen? En waar je geniet van culinaire verwennerij en een uitstekende service? Ter Heyde in Gooik geeft je dag een gouden randje. Jullie kiezen de genodigden en de feestformule, wij verzorgen de rest van a tot z.

Check de beschikbaarheid van onze zaal

WOWEE-ZOWEE---Astrid-&-Dimi-(710-of-1032)
Roxanne-Danckers---E�26P-(536-van-997)

Van het eerste idee tot de grote dag

Bij Ter Heyde begrijpen we heel goed dat jullie als koppel jullie persoonlijkheid willen laten zien op jullie trouwdag. Daarom helpen we je graag een onvergetelijk feest te organiseren. Van het eerste bezoekje aan de trouwzaal tot de laatste pasjes op de dansvloer. We besparen jullie tijd én zorgen dankzij onze partners (voor bloemen, foto’s, dj, …) die de locatie kennen. Uiteraard kunnen jullie ook met een weddingplanner of andere partners werken.

Een droomlocatie waar een vleugje magie nooit ver weg is

Buiten is het heerlijk aperitieven met uitzicht op de weelderige groene tuin. Je geniet er van alles wat het prachtige Pajottenland te bieden heeft. Hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken geven de binnenkant van de trouwzaal haar unieke karakter. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw feest. Er is ruimte om 200 zittende gasten een plekje geven.

WOWEE-ZOWEE---Astrid-&-Dimi-(742-of-1032)
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-743
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

Gastronomische verwennerij in onze trouwzaal

Receptie, walking dinner, buffet of menu: alles wat je hier proeft is top. Onze keuken, waar Johannes achter de potten staat, is puur en smaakvol. We starten met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en geven veel aandacht aan de bereidingswijze en de presentatie. Een geslaagd feest is voor ons onlosmakelijk verbonden met culinaire hoogstandjes. De catering gebeurt dan ook altijd door onze eigen chef. Wil je op voorhand al eens proeven? Dat kan op onze degustatiemomenten.

Geef elkaar het ja-woord in een unieke setting

Onze grote tuin leent zich perfect voor een prachtige ceremonie omringd door vrienden en familie. Onder onze prachtige tent plaatsen we ceremoniestoelen, een lezenaar uit hout en een ceremonieboog. We verwelkomen de gasten met een drankje en gaan voor een maximale ontzorging op jullie trouwdag.

Ter-Heyde-ceremonie-foto-2
Ter-Heyde-ceremonie-foto-1

Waarom kiezen voor Ter Heyde?

Kom eens langs

Zie je het feest al voor je? We maken jullie droomdag graag nog wat tastbaarder. Kom gerust eens langs om de trouwzaal te ontdekken en al je vragen te stellen. We staan voor jullie klaar om er een liefdevol feest van te maken.

Scroll naar boven