Een gezellige feestzaal voor je communie of lentefeest

Kinderen kijken er zo hard naar uit: een feest speciaal voor hen. Daarom helpen we graag om je kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Eentje waar het nog lang met pretoogjes over zal spreken. In het feestseizoen kan je elke zon- en feestdag met de hele familie aanschuiven voor een gastronomisch driegangendiner. Of je kan een aparte feestzaal aanvragen voor je communie of lentefeest (op basis van beschikbaarheid).

Check de beschikbaarheid van onze zaal

felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-631
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439

Ravotten in de tuin

Kinderen moeten kunnen spelen. Zeker op hun eigen communie of lentefeest. In feestzaal Ter Heyde kunnen ze voluit ravotten in de groene tuin of op het springkasteel terwijl de rest van de familie geniet van een aperitief op het terras. Daarna schuift iedereen aan tafel in de sfeervolle feestzaal voor een gezellig en gastronomisch driegangendiner.

Aan tafel!

Van eind april tot begin juni organiseren we op zon- en feestdagen gastronomische driegangendiners, speciaal voor kinderen die hun communie of lentefeest vieren. Voor kinderen onder de 12 jaar voorzien we een menu op kindermaat. Je geeft op voorhand door welke gerechten jullie wensen. Aanpassingen in het menu omwille van dieetwensen of allergieën zijn mogelijk op aanvraag. Dranken (aperitief, wijnen, water, frisdrank, koffie en thee) zijn inbegrepen tot en met het dessert.  

felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439
SSO00835-kopie-2
IMG_4901

Onze feestkalender

Zodra de datum voor de communie of het lentefeest van je kind vastligt, kan je een plekje reserveren voor je feestgezelschap. De beschikbare data voor de communie- en lentefeesten in 2024 zijn 21/04/24, 28/04/24, 01/05/24, 05/05/24, 09/05/24, 12/05/24, 19/05/24 en 26/05/24. Contacteer ons via het reservatieformulier om een vrijblijvende offerte voor je voorkeursdatum te ontvangen.

Onze feestzaal boeken voor een communie?

Heb je in Ter Heyde de feestzaal voor je communie of lentefeest gevonden? Contacteer ons om je feest vast te leggen of om je vragen te stellen.

Scroll naar boven