Gastronomische catering voor je feest

Een feest is geen feest zonder lekker eten. En dat nemen we in feestzaal Ter Heyde heel letterlijk. De catering voor je feest gebeurt in onze eigen huiskeuken door ons eigen team. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van elk gerecht.

Image
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-744

Met aandacht voor smaak

Chef Johannes tovert met veel liefde kwaliteitsgerechten tevoorschijn in onze keuken. Hij combineert vakmanschap met verse topproducten. Het resultaat? Smaken uit de natuur in al hun puurheid en eenvoud. Je kiest zelf uit onze verschillende voorbeeldmenu’s. Een klassiek drie- of viergangenmenu, gerechten uit de wereldkeuken of een barbecue? We houden rekening met jouw smaak en jouw budget.

Download de brochure

Tot in de puntjes verzorgd

In Ter Heyde zetten we niks zomaar op tafel. Hapjes, sauzen, desserten: we maken het allemaal zelf. Er gaat veel aandacht naar de presentatie van de gerechten en naar de service. We willen dat elk bordje dat op tafel komt een glimlach op je gezicht tovert. Daarom werken we ook in de zaal met een topteam. Zo leveren we kwalitatieve gerechten in een gastvrije sfeer.

felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-484
Astrid-&-Dimi-(960-of-1032)
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-743
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-14

Culinair én budgetvriendelijk

In onze keuken doen we er alles aan om budgetvriendelijk te zijn zonder in te leveren op kwaliteit. We leggen de nadruk op een hedendaagse en verse keuken. We werken met eerlijke ingrediënten en houden rekening met de seizoenen. Zo houden we wat op tafel komt ook betaalbaar.

Ons volledige aanbod

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier. Om dit te bereiken, starten we met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en besteden we veel aandacht aan de bereidingswijze en presentatie.

Ontdek al onze cateringmogelijkheden en aarzel niet om ons te vragen naar mogelijkheden op maat.

Receptiehapjes
Koude, warme en zoete hapjes, stijlvol geserveerd met gouden lepeltjes.

Tapas & aperobar  
Verwelkom jouw gasten met kleine versnapering of uitgebreide fingerfood.

Menu
4 à 6-gangen menu. Je stelt zelf het menu samen naar eigen wensen en voorkeuren.

Buffet
Onze verschillende buffetformules (voorgerechten, diner en dessert).

Kinderformules
Onze formules voor kinderen tot en met 12 jaar.

Drankarrangement
Onze formules voor dranken van recepties tot avondfeest.

Late night snack
Geniet van een snack tijdens het avondfeest.

Catering op maat
Samen bekijken we alle mogelijkheden voor jouw feest.

De catering voor je feest bespreken?

Wil je meer weten over onze cateringmogelijkheden? Of wil je graag een menu op maat? Contacteer ons en chef Johannes laat je al eventjes watertanden met zijn ideeën voor de catering van je feest.

Scroll naar boven