Zin in een zondagsbrunch? Welkom!

Zoek je een fijne plek om samen te komen met vrienden of familie? En wil je daarbij iedereen culinair verwennen zonder zelf in de keuken te duiken? Kies dan voor een uitgebreide zondagsbrunch bij Ter Heyde in een sfeervolle setting. Krijg je nu al honger? Check dan meteen onze kalender.

Prijs: €43,00 per persoon | €20,00 per kind (6-12 jaar)

felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-743
Roxanne-Danckers---E�26P-(536-van-997)

Zalige zondagsbrunch

Elke eerste zondag van de maand toveren we feestzaal Ter Heyde om tot een uniek brunchrestaurant. Kom heerlijk genieten van een gastronomische brunch met talrijke zoete en hartige gerechten die de perfecte combinatie vormen tussen een ontbijt en lunch. We verwachten je tussen 10u30 en 11u en verwelkomen je met een glaasje bubbels of een huisgemaakte limonade. De zondagsbrunch loopt tot de vroege namiddag. Je kan aanschuiven aan tafel met vrienden of familie en genieten van een culinaire zondagmiddag. Omdat je iets te vieren hebt. Of gewoon om gezellig samen te zijn.

Op het brunchmenu

Wat je op tafel mag verwachten bij zo’n zondagsbrunch? De klassiekers zoals een kaas- en charcuterieschotel en een uitgebreid broodassortiment. Maar ook culinaire bereidingen met eitjes zoals een cocotte-ei met verse roomkaas en pancetta. Een hartig taartje met gekarameliseerd witloof, spek en geitenkaas. Of een verrassende blini met forel, verse kaas, gekarameliseerde appel en pijnboompitjes. Hou je van zoet? Dan verrassen we je met scones met lemon curd en clothed cream. Of met een overheerlijk chocoladetaartje met gestoofde peer en karamel. Onze chef verrast je keer op keer op basis van zijn inspiratie én het seizoen. Voor kinderen voorzien we een aangepast brunchbordje.

Storyline-weddings---SSY02133-kopie3
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-143
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-43
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

Gastronomisch genieten

Enkele keren per jaar organiseren we graag een gastronomische lunch of diner. We starten het aperitief met een hapje en verwennen je dan met de lekkerste culinaire gerechten. Ideaal voor wie wil proeven wat Ter Heyde op gastronomisch vlak te bieden heeft

Geef een zondagsbrunch cadeau

Wil je iemand verwennen met een gezellig en lekker moment? Verras met een cadeaubon voor een brunch naar keuze in Ter Heyde.

Scroll naar boven