Babyborrel of doopfeest in een feestzaal met schuurallure

Hoera, er is een nieuw leven om te vieren! De geboorte van een kindje is een onvergetelijk moment dat je graag met je familie en vrienden deelt. Ter Heyde in Gooik helpt je graag om je kindje op de meest warme manier te verwelkomen. Met een babyborrel of doopfeest in een feestzaal waar een rustieke sfeer en moderne elementen elkaar aanvullen. En waar je geniet van culinaire verwennerij en ultieme gastvrijheid.

Check de beschikbaarheid van onze zaal

Babyborrel-feestzaal-ter-heyde-1
Babyborrel-feestzaal-ter-heyde-2

Geen mooiere plek om je wondertje te vieren

Buiten is het heerlijk aperitieven met uitzicht op de weelderige groene tuin. Je geniet er van alles wat het prachtige Pajottenland te bieden heeft. Hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken geven de binnenkant van de feestzaal haar unieke karakter. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw babyborrel. Er is ruimte om 200 zittende gasten een plekje geven.

Gastronomische verwennerij voor jou en je gasten

Receptie, barbecue of dessertenbuffet? Hoe wil jij de gasten op je babyborrel of doopfeest verwennen? Onze keuken, waar Johannes achter de potten staat, is puur en smaakvol. We starten met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en geven veel aandacht aan de bereidingswijze en de presentatie. Een geslaagd feest is voor ons onlosmakelijk verbonden met culinaire hoogstandjes. De catering gebeurt dan ook altijd door onze eigen chef.

Babyborrel-feestzaal-ter-heyde-3
Babyborrel-feestzaal-ter-heyde-4

Onze feestzaal boeken voor een babyborrel?

Tel jij al af naar de geboorte van je kindje én naar je babyborrel? Contacteer ons om je feest vast te leggen of om je vragen te stellen.

Scroll naar boven