Warm afscheid nemen met een verzorgde koffietafel

Bij het verlies van een familielid komt heel wat geregel kijken. Ter Heyde in Gooik neemt je de organisatie van een koffietafel of rouwmaaltijd graag uit handen. We zorgen ervoor dat je nergens naar moet omkijken, zodat jij je kan focussen op je familie en alle andere dingen die in orde gebracht moeten worden.

Check de beschikbaarheid van onze zaal

SSO00795-kopie
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439

Een rustige plek om samen te komen

Samen met familie en vrienden je verlies verwerken en mooie herinneringen ophalen. Vaak is een koffietafel of rouwmaaltijd een mooi moment van afscheid. Onze gezellige en warme zaal en de weelderige groene tuin hebben alles om jullie in alle rust te ontvangen. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw gezelschap. Er is ruimte om 200 zittende gasten een plekje te geven.

Van traditionele koffietafel tot culinaire rouwmaaltijd

Je kan bij ons terecht voor een traditionele rouwmaaltijd met belegde broodjes, maar je kan ook kiezen voor een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten of een drie- of viergangenmenu. Wat je ook kiest, weet dat chef Johannes alles wat op tafel komt met veel liefde bereidt in onze keuken. Met verse en kwalitatieve ingrediënten en veel aandacht voor de bereidingswijze en de presentatie.

20211231_Katrien&Arthur_Mathiashannes_638
SSO00932-kopie

Meer weten over een koffietafel?

Om je koffietafel te organiseren hoeven we enkel te weten hoeveel personen je verwacht en welk budget je wil uitgeven. Wil je de feestzaal voor je koffietafel graag op voorhand bekijken of je wensen bespreken? Neem dan gerust contact op met ons. Wij doen er alles aan zodat jij respectvol afscheid kan nemen.

Scroll naar boven