Trouwen in de winter, een goeie keuze?

Trouwen in de winter is hot! En bij Feestzaal Ter Heyde begrijpen we waarom.
Als feestzaal midden in het prachtige Pajottenland helpen wij jullie graag om jullie winters getint droomhuwelijk tot in de puntjes voor te bereiden.
Ontdek al onze troeven en laat je inspireren.

Jullie allermooiste dag

Trouwen in de winter brengt een pak voordelen met zich mee. De agenda’s van jouw gasten én die van leveranciers zitten in de wintermaanden doorgaans wat minder vol.
Onze Parketzaal en onze Schuur hebben meestal meer beschikbare data in het sfeervolste seizoen. Van december tot maart combineren jullie dus net dat tikkeltje vlotter jullie favoriete feestzaal, met die populaire fotograaf en die bijzondere bloemist. 

Een magische sfeer op jouw droomlocatie

Dromen we niet allemaal van een trouwfeest dat bol staat van de romantiek? Onze Parketzaal is op dat vlak in elk geval een schot in de roos.
Deze gezellige ruimte baadt in een authentieke sfeer dankzij de hoge ramen, de karaktervolle vloeren en de authentieke balken.

Onze robuuste, bakstenen muren zijn dan ook de perfecte plaats voor de meest unieke foto’s met rustieke uitstraling.
Wist je dat trouwen op een winterdag betekent dat je sneller kan genieten van gezellig kaarslicht binnen?

Een winterwonderland in de tuin

Een trouwfeest in de winter betekent dat we het binnen extra knus maken. Jullie ceremonie kan perfect doorgaan in één van onze ruime zalen.
De aankleding wordt tot in detail verzorgd zodat het totaalplaatje er helemaal uitziet zoals jullie willen. De uitgestrekte, aanpalende tuin die bij onze feestzaal hoort, blijft bij winters weer de uitgelezen plek om even tot rust te komen. En zeg nu zelf… wie droomt er niet van koppelfoto’s met een besneeuwd landschap op de achtergrond?

Een hartverwarmende winterbarbecue

Gezellig en gastronomisch, da’s de combinatie waar je naar streeft als je wil trouwen in de winter. Onze eigen topchef Johannes tovert altijd lekkere smaakcombinaties op tafel, ongeacht het seizoen. Met aandacht voor lokale producten, bereidt hij met alle liefde jullie gekozen gerechten.

In onze feestzaal kan je kiezen uit verschillende cateringformules. Een winterbarbecue is de uitgelezen keuze als jullie trouwen in de winter.
Willen jullie het winterthema helemaal uitspelen? Ga dan voor een aperitief met warme dranken. Een origineel én onvergetelijk begin van jullie feestavond.

Is trouwen in de winter helemaal jouw ding?

Ben je overtuigd van een wonderlijke winter wedding? Maak een afspraak en kom langs om de sfeer van onze feestzaal te proeven.
Wij bekijken graag samen met jullie alle opties.  

Scroll naar boven