Feestzaal Ter Heyde in de regio Lennik is the place to be

De voorbereiding van een knalfeest start meestal bij het zoeken naar een geschikte locatie. Ter Heyde is een geweldige feestzaal in de buurt van Lennik. De uitgelezen plaats om een speciale gelegenheid te vieren, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik.

WOWEE-ZOWEE---Astrid-&-Dimi-(766-of-1032)-header
Astrid-&-Dimi-(668-of-1032)

Van een trouwfeest tot een tuinfeest

Onze charmante feestzalen bieden je een waaier aan mogelijkheden. Je verjaardagsfeest, je babyborrel of je bruiloft wordt gegarandeerd een succes als het doorgaat in onze feestzaal nabij Lennik. Of je nu gaat voor een intieme setting of een indrukwekkend groot event, als feestzaal in de buurt van Lennik ontvangen we je gezelschap graag vanaf 30 tot en met 200 personen. Wij houden rekening met jouw smaak en met jouw budget.

Van een bedrijfsuitje tot een teambuilding

Wil je als professional graag een evenement organiseren voor je klanten of voor je medewerkers? In Ter Heyde vind je de beste feestzaal van de hele regio. Je krijgt er een totaalpakket inclusief rustieke zaal, grote tuin, gratis wifi, uitstekende catering en een glimmende dansvloer. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spetterend samenzijn met je collega’s of je klanten van te maken.

Storyline-weddings---SSY02133-kopie3
pop-up-degustatie-ter-heyde
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-43
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

De feestzaal nabij Lennik: rustig en vlot bereikbaar

Ter Heyde ligt in het hart van het prachtige Pajottenland. Deze feestzaal in regio Lennik heeft zijn stek midden in het groen, maar is tegelijk erg vlot bereikbaar vanuit Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Met een ruime en gratis parking vlak naast de zaal vermijd je parkeerstress bij je genodigden.

Welkom in Ter Heyde, je feestzaal in de omgeving van Lennik

Jouw volgend evenement vindt vast plaats in onze feestzaal Ter Heyde. Het is dan ook één van de mooiste feestzalen in de omgeving van Lennik, dus we geven je geen ongelijk. Geef gerust een seintje als je alle mogelijkheden wil bekijken om je evenement onvergetelijk te maken. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent en we werken samen een totaalconcept uit.

Scroll naar boven