Een unieke feestzaal in het Pajottenland

Zoek je een gezellige feestzaal in het Pajottenland? Ter Heyde In Gooik ademt sfeer. De feestzaal huist in een rustiek gebouw in het groen. Binnen krijgt de feestzaal haar unieke karakter door hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken. Buiten is het heerlijk aperitieven op het gezellige terras met zicht op de gezellige tuin. Ideaal als je vrienden en familie wil uitnodigen in een sfeervol, groen en uniek kader.

Feestzaal-Pajottenland-8
Feestzaal-Pajottenland-4

Voor elk type feest

Ter Heyde is zo opgebouwd dat de zalen en de tuin omgetoverd kunnen worden in een sfeervolle plek voor elk type feest. Het is het ideale decor voor een uniek trouwfeest, een speels communiefeest, een gezellige verjaardag, … De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw feest. Er is ruimte om 200 zittende gasten een plekje geven in onze feestzaal in het Pajottenland.

Groene ligging

Bij de feestzaal hoort een prachtige tuin waar je met je vrienden en familie in alle rust kan genieten van de prachtige natuur van het Pajottenland. Het is de ideale plek voor een sfeervolle ceremonie, voor een aperitiefje op het terras of om even buiten te spelen.

Feestzaal-Pajottenland-10
Feestzaal-Pajottenland-5
Feestzaal-Pajottenland-9
Feestzaal-Pajottenland-3

Lekker eten

Een feest is geen feest zonder lekker eten. Daarom gebeurt de catering in Ter Heyde in onze eigen huiskeuken door ons eigen team. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van elk gerecht. Chef Johannes tovert met veel liefde kwaliteitsgerechten tevoorschijn. Hij combineert vakmanschap met verse topproducten. Zo krijg jij iets lekkers op je bord dat past bij jouw smaak en jouw budget.

Je feest van a tot z in een gezellige feestzaal in het Pajottenland

Plannen uitwerken en organiseren, dat doen we met veel liefde voor jou. We bereiden je feest tot in het kleinste detail voor zodat de dag zelf alles vlot verloopt. Wat je wensen en verlangens ook zijn, wij maken het waar in onze unieke feestzaal in het Pajottenland.

Scroll naar boven