Ter Heyde: dé vergaderzaal voor je seminarie, workshop, …

Ter Heyde is de ideale omgeving om je klanten of je medewerkers samen te brengen voor een seminarie of een workshop. Onze locatie in Gooik in Vlaams-Brabant is de juiste vergaderzaal voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kan er in alle rust de koppen bij elkaar steken, in de juiste sfeer een nieuw product lanceren of met veel grandeur een primeur delen.

Bedrijven_Vergaderzaal_Rustige-plek-1
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439

Een rustige plek om mensen samen te brengen

De zalen van Ter Heyde lenen zich uitstekend voor een seminarie, een workshop, een directievergadering, een productpresentatie, … Onze unieke vergaderzaal - met hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken - vormt de ideale achtergrond voor al je bedrijfsaangelegenheden.

Daarnaast is er ook ruimte voor buitenactiviteiten in de weelderige tuin. Onze vergaderzaal is makkelijk te bereiken vanuit Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Je medewerkers en je klanten kunnen gratis parkeren op onze privéparking.

Veelzijdige zalen

Van een bescheiden lezing tot een grootse productvoorstelling, de drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw event. Een theateropstelling is mogelijk tot 150 personen. Of we kunnen de zalen opdelen om in verschillende groepen te vergaderen of te werken. Een micro voor de sprekers of een scherm om presentaties te delen? We hebben een goed audiovisueel systeem in huis voor je seminarie. Uiteraard is er ook gratis wifi beschikbaar.

Roxanne-Danckers---E�26P-(707-van-997)-2
Storyline-weddings---SSO00797-kopie-2
Storyline-weddings---SSY02133-kopie2
Roxanne-Danckers---E�26P-(536-van-997)

Smakelijk intermezzo

Denk je aan een bedrijfsvergadering met lunch? Of wil je je klanten verwennen met een hapje en een drankje? Onze keuken, waar Johannes achter de potten staat, is puur en smaakvol. Hij werkt met de beste producten van het seizoen en serveert heerlijke lunchgerechten of verrassende hapjes.

Vraag een offerte voor onze vergaderzaal

Wil je een vergaderzaal van onze rustieke locatie huren voor je seminarie in Gooik in Vlaams-Brabant? Wij denken graag met je mee en verzorgen je zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes.

Scroll naar boven