Een memorabel personeelsfeest organiseren?

Ter Heyde in Gooik is meer dan een charmante feestzaal midden in het groen. Samen organiseren we een uniek personeelsfeest voor jou en je medewerkers. Geniet van culinaire verwennerij en een uitstekende service. Geef praktische beslommeringen zoals de zaalindeling, de decoratie, het entertainment, de ontvangst, … gerust uit handen. Jullie kiezen de datum en de feestformule, wij verzorgen de rest van a tot z.

WOWEE-ZOWEE---Astrid-&-Dimi-(710-of-1032)
Roxanne-Danckers---E�26P-(536-van-997)

Van idee tot feest

Bij Ter Heyde draaien we de rollen even om. Wij nemen je het werk uit handen en jij kan ontspannen, genieten en beleven. Een uniek feest voor je personeel? De verjaardag van het bedrijf vieren? Of een medewerker die met pensioen gaat in de bloemetjes zetten? We helpen je graag om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren. Van het eerste idee tot de laatste pasjes op de dansvloer.

We besparen je tijd én zorgen dankzij onze partners (dj, photobooth, entertainment, …) die de locatie kennen. Het prijskaartje? Dat ligt op voorhand vast. Gezellig, gastvrij en gastronomisch, maar zonder verrassingen wanneer de rekening komt.

Even weg van het werk

Ter Heyde is een idyllisch plekje waar je het werk even kan vergeten. Buiten is het heerlijk aperitieven in de weelderige groene tuin. Je geniet er van alles wat het prachtige Pajottenland te bieden heeft. Hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken geven de binnenkant van de feestzaal haar unieke karakter. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw feest. Er is ruimte om 200 zittende gasten een plekje te geven.

Roxanne-Danckers---E�26P-(707-van-997)-2
Storyline-weddings---SSO00797-kopie-2
iso800---Alice-en-Johannes-649-2
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

Gastronomische verwennerij voor jou en je gasten

Receptie, walking dinner, buffet of menu: alles wat je hier proeft is top. Onze keuken, waar Johannes achter de potten staat, is puur en smaakvol. We starten met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en geven veel aandacht aan de bereidingswijze en de presentatie. Een geslaagd feest is voor ons onlosmakelijk verbonden met culinaire hoogstandjes. De catering gebeurt dan ook altijd door onze eigen chef.

Waarom een personeelsfeest organiseren in Ter Heyde?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je een personeelsfeest organiseren bij Ter Heyde? Wij zorgen voor een feest dat past bij jouw bedrijf. Contacteer ons met je plannen en wij denken graag met je mee.

Scroll naar boven