Verrassend gastronomische eventcatering

Je eventcatering? Daar zal over gepraat worden. Bij Ter Heyde nemen we lekker eten heel serieus. We willen dat je gasten watertanden en dat ze zin hebben in meer. Daarom gebeurt de catering voor je event in onze eigen huiskeuken door ons eigen team. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van elk gerecht.

TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-43
Roxanne-Danckers---E�26P-(536-van-997)

Met aandacht voor smaak

Chef Johannes tovert met veel liefde kwaliteitsgerechten tevoorschijn in onze keuken. Hij combineert vakmanschap met verse topproducten. Het resultaat? Smaken uit de natuur in al hun puurheid. Je kiest zelf of je gaat voor een receptie, een werklunch of een compleet diner. Laat je inspireren voor je eventcatering door onze voorbeeldmenu’s. We houden rekening met jouw smaak en jouw budget.

Download de brochure

Tot in de puntjes verzorgd

In Ter Heyde zetten we niks zomaar op tafel. Hapjes, sauzen, desserten: we maken het allemaal zelf. Er gaat veel aandacht naar de presentatie van de gerechten en naar de service. We willen dat elk bordje dat op tafel komt een glimlach op je gezicht tovert. Daarom werken we ook in de zaal met een topteam. Zo leveren we kwalitatieve gerechten in een gastvrije sfeer.

20211231_Katrien&Arthur_Mathiashannes_638
Storyline-weddings---SSO00797-kopie-2
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)2
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-14

Culinair én budgetvriendelijk

In onze keuken doen we er alles aan om budgetvriendelijk te zijn zonder in te leveren op kwaliteit. We leggen de nadruk op een hedendaagse en verse keuken. We werken met eerlijke ingrediënten en houden rekening met de seizoenen. Zo houden we je eventcatering ook betaalbaar.

Ons volledige aanbod

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier. Om dit te bereiken, starten we met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en besteden we veel aandacht aan de bereidingswijze en presentatie.

Ontdek al onze cateringmogelijkheden en aarzel niet om ons te vragen naar mogelijkheden op maat.

Vraag een offerte voor onze eventcatering

Wil je meer weten over onze eventcatering? Of wil je graag een menu op maat? Contacteer ons en chef Johannes laat je al eventjes watertanden met zijn ideeën voor de catering van je evenement.

Scroll naar boven