Welkom in Ter Heyde, je eventlocatie in Vlaams-Brabant

Johannes en Katrien zetten enkele jaren geleden samen de schouders onder Ter Heyde. Ze zorgden voor een frisse wind in de gezellige feestzaal in Vlaams-Brabant, zowel in de keuken als in de zaal. Ze staan voor je klaar met veel enthousiasme. Je voelt aan alles dat je hier verwend wordt. Verwacht mooie én lekkere momenten. Een evenement waar je achteraf nog met veel plezier aan terug denkt. Omdat je écht lekker hebt gegeten. En omdat geen enkel detail over het hoofd werd gezien.

iso800---Alice-en-Johannes-649-2
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

Aandacht voor smaak

Chef Johannes tovert met veel liefde kwaliteitsgerechten tevoorschijn in onze keuken. Hij combineert vakmanschap met verse topproducten. Het resultaat? Smaken uit de natuur in al hun puurheid. Je kiest zelf of je gaat voor een receptie, een werklunch of een compleet diner. We houden rekening met jouw smaak en jouw budget.

Een warm welkom

Katrien is de eventplanner die je evenement van a tot z in goede banen leidt. Of je nu al tot in de puntjes voor ogen hebt hoe je je evenement wil organiseren of iemand zoekt om het voor jou in te vullen, Katrien maakt er een succes van. Ze begrijpt waar jij heen wil en ze loopt de extra mile om alles in goede banen te leiden. Jij kan gewoon relaxen.

Roxanne-Danckers---E�26P-(707-van-997)-2
WOWEE-ZOWEE---Astrid-&-Dimi-(710-of-1032)
IMG_4901

Je evenement van a tot z

Plannen uitwerken en organiseren en zorgen voor culinaire verwennerij? Dat doen we met veel liefde voor jou. We organiseren je evenement tot in het kleinste detail, zodat de dag zelf alles vlot verloopt. Wat je wensen en verlangens ook zijn, wij maken het waar in onze gezellige feestzaal in Vlaams-Brabant.

Gezellig · Gastvrij · Gastronomisch

Scroll naar boven