Een teambuilding organiseren die werkt? Dat doe je zo!

Bij Ter Heyde worden banden gesmeed tijdens de leukste teambuildingevents. Alles is hier aanwezig om een geslaagde teambuilding te organiseren. Of je nu aan de slag gaat met uitdagende opdrachten in de zaal, het kind in je naar boven haalt in de tuin of op ontdekking gaat in de groene omgeving. Napraten met een hapje en een drankje? Of genieten van een uitgebreid diner? Alles kan!

felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-631
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439

Een rustige locatie waar je het werk kan vergeten

Ter Heyde is een idyllisch plekje ver weg van kantoor. Ideaal om een teambuilding te organiseren. Zonder je af met je team en haal meer uit jezelf en je collega’s. Haal een frisse neus in de weelderige groene tuin. Of steek de koppen bij elkaar in de unieke feestzaal met hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw team. De zalen kunnen ook opgedeeld worden om in verschillende groepen te werken.

Activiteiten die passen bij je team

Heb je zelf al een plan voor je teambuilding? Of zoek je nog ondersteuning bij het invullen van je teamdag? We helpen je graag om je teambuilding te organiseren. Vespa’s huren voor een dag vol fun in de omgeving? Mind games of liever highland games? Samen een kunstwerk maken? Onze partners die de zaal en de omgeving kennen, verzorgen een teambuilding op maat van je bedrijf.

Roxanne-Danckers---E�26P-(707-van-997)-2
Bedrijven_Teambuildingg_Activiteiten-2
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-43
Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)

Lekker verwend worden

Niks is zo verbindend als samen aan tafel gaan. Of je nu kiest voor een eenvoudig hapje tussendoor of een compleet diner: alles wat je hier proeft is top. We starten met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en geven veel aandacht aan de bereidingswijze en de presentatie. Lekker eten en inspirerende gesprekken zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. De catering gebeurt dan ook altijd door onze eigen chef.

Jouw teambuilding organiseren?

Wil je een teambuilding organiseren waar je team van zal smullen? Wij leiden het graag in goede banen voor jou. Neem gerust contact op om je plannen te bespreken of vraag naar onze prijzen.

Scroll naar boven