Op teambuilding in Vlaams-Brabant? Ter Heyde is de ideale plek!

Op zoek naar een gezellige teambuilding in Vlaams-Brabant? Een teambuilding in Ter Heyde betekent een onvergetelijke en impactvolle ervaring. Binnen is de locatie gericht op sfeervol samenzijn, buiten stap je meteen in het groen. Gasten vinden er rust of uitdaging! Dat vul je helemaal zelf in.

teambuilding vlaams brabant 3 (2)
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-439

Actieve teambuilding in Vlaams-Brabant

Een teambuilding in Vlaams-Brabant vol actie, fun en avontuur? Even verstand op nul en samen strijden voor hetzelfde doel? Of een avontuurlijke tocht in de omgeving? Van highland-games in onze tuin tot een Vespa-tour door het Pajottenland, onze avontuurlijk en actieve teambuildings verhogen het fungehalte binnen de groep, maar werken ook rond doelgericht samenwerken en teamspirit.

Gezellig samenzijn

Het kan ook rustiger natuurlijk. Ter Heyde is een idyllisch plekje ver weg van kantoor. Je kan er de koppen bij elkaar steken in de unieke feestzaal met hoge ramen, robuuste muren, karaktervolle vloeren en authentieke balken. De drie aaneengesloten zalen kunnen we makkelijk afstemmen op de grootte van jouw team. De zalen kunnen ook opgedeeld worden om in verschillende groepen te werken. Van strategiesessie tot yoga of samen kunst maken, alles kan!

Roxanne-Danckers---E�26P-(707-van-997)-2
felix-boniface-kirsten-ignace-gooik-631
teambuilding vlaams brabant 3 (3)
teambuilding-vlaams-brabant-5

Inspiratie vinden in de natuur

Of trek erop uit met je team in de prachtige omgeving rondom onze gezellige zaal. Ter Heyde ligt op de Kesterheide, een prachtig stukje natuur. Het glooiende landschap en de verre zichten maken van Ter Heyde het ideale plekje voor een teambuilding in Vlaams-Brabant.

En een beetje verwennerij

Geniet ook van alle lekkers dat chef Johannes je te bieden heeft. Of je nu kiest voor een eenvoudig hapje tussendoor of een compleet diner: alles wat je hier proeft is top. We starten met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en geven veel aandacht aan de bereidingswijze en de presentatie. Lekker eten en inspirerende gesprekken zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Roxanne-Danckers---E�26P-(752-van-997)
TERHEYDE-BRUNCH-2022-©BUROBONITO-43

Zoek je een plek voor je teambuilding in Vlaams-Brabant?

Ter Heyde verwelkomt je graag. Contacteer ons om samen plannen te maken voor je teambuilding in Vlaams-Brabant.

Scroll naar boven