De tofste outdoor teambuilding activiteiten in het Pajottenland

Bij Ter Heyde is alles aanwezig om een geslaagde teambuilding te organiseren. Het is een rustige plek ver weg van kantoor. De groene omgeving nodigt uit om naar buiten te trekken. Of je nu kiest voor een activiteit in onze idyllische tuin of voor een uitstapje in het mooie Pajottenland, wij geven je graag tips voor outdoor teambuilding activiteiten.

5 outdoor teambuilding activiteiten in het Pajottenland die je team bij elkaar brengen

1. Zoek het niet te ver

Onze eigen tuin is een gezellige plek om als team aan de slag te gaan. Heb je zelf creatievelingen in huis die graag leuke activiteiten bedenken? Dat kan! Heb je toch wat inspiratie nodig? Dan kan je aan de slag met onze partner Contained, een organisatie die toffe teambuildingactiviteiten organiseert op locatie. Denk bijvoorbeeld aan populaire activiteiten zoals boogschieten, bubble football of Highland games. Maar ze hebben ook een uitdagende escape box, constructie-games die je team aanmoedigen om te communiceren,…

2. Met de Vespa

Ga je liever op ontdekking in het glooiende Pajottenland? Dat kan! Op een blinkende rode Vespa bijvoorbeeld. Ontdek onderweg een perfecte mix van natuur, erfgoed en cultuur. Bij vertrek ontvang je een gps met voorgeprogrammeerde route. Wij zorgen voor een hapje en een drankje wanneer jullie moe maar voldaan terugkeren naar Ter Heyde.

3. Of met de E-step

Mag het nog wat avontuurlijker? Verken het Pajottenland dan met de E-step. Onder begeleiding van een ervaren gids ga je off-road. Tijdens een tocht van ongeveer 2 uur rijd je over geweldige paadjes en tracks. Dankzij de 100% elektrische aandrijving van de step beleef je de tocht op een ontspannen en rustige manier.

outdoor-teambuilding-activiteiten-Pajottenland-2-1
outdoor-teambuilding-activiteiten-Pajottenland-2-2
outdoor-teambuilding-activiteiten-Pajottenland-2-3

4. Wandelen op de Kesterheide

Een teambuilding hoeft niet altijd spectaculair te zijn. Ook een ontspannen wandeling kan zorgen voor rust en samenhang in je team. In de onmiddellijke omgeving kan je wandelen op de Kesterheide. Je loopt er langs een gezinnetje Schotse Highland koeien, de Ijzeren man (op het hoogste punt van Vlaams-Brabant), de witte bollen van het Navo-communicatiecentrum, … En bijna allemaal via niet-geasfalteerde wegen.

5. Paddenbroek natuurlijk

Is duurzaamheid een belangrijk thema voor je bedrijf? Dan is het natuur educatief centrum Paddenbroek een mooie plek. Het is een oase van rust met hoogstambomen, een biologische moestuin, een bakoven en een bijenhal. Paddenbroek staat voor iedereen open als rustplek, vormingscentrum, ontmoetingsplaats ... Het centrum heeft een uitgewerkt aanbod voor het basisonderwijs maar ontvangt ook groepen en teambuildings.

Geïnspireerd door de outdoor teambuilding activiteiten in het Pajottenland?

Ter Heyde ontvangt je graag en helpt je om mee vorm te geven aan je dag. Van outdoor teambuilding activiteiten in het Pajottenland tot een lekker hapje en een drankje om bij na te praten. Contacteer ons voor een onvergetelijke teambuilding in hartje Pajottenland.

Scroll naar boven