OVER ONS

Feestzaal Ter Heyde


Feestzaal Ter Heyde werd in 1992 opgericht door André Tiels. Het begon eerst kleinschalig maar breidde vrij snel uit naar een grote zaal met een capaciteit van meer dan 200 personen. Na 25 jaar Ter Heyde te hebben gerund is de feestzaal uitgegroeid tot een vaste waarde in het Pajottenland.

Onze waarden


Gastronomie “Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier. Om dit te bereiken, starten we met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en besteden we veel aandacht aan de bereidingswijze en presentatie. Enkel zo kunnen we de natuurlijke en pure smaken op uw bord brengen.” 


Service “Een huwelijk, babyborrel of personeelsfeest, steeds zorgen wij voor een aangename en attentvolle bediening, zodat elke gast ten volle kan genieten.” 


Eventmanaging “Plannen uitwerken en organiseren, dat is onze passie. Uw event tot in het kleinste detail voorbereiden, zodat de dag zelf alles vlot en naar wens verloopt. Wat uw wensen en verlangens ook mogen zijn, wij laten ze uitkomen...”

 

Offerte en facturatie “Voor onze offertes is eenvoud de hoofdzaak. Een duidelijk overzicht van de kosten, prijzen vermeld inclusief btw en geen verdoken extra kosten. Zo garanderen wij al vanaf de eerste offerteopmaak een goed zicht op de totaalkost.”

Flavour' It Catering


Flavour’It werd in 2012 opgericht door Johannes Gérardy te Sint-Pieters-Leeuw. Beginnende in bijberoep als kok aan huis, groeide het doorheen de jaren verder uit naar een volwaardige event-catering voor particulieren en bedrijven. De eerste voorbereidingskeuken in Lembeek (2013-2015) werd ingeruild voor een grotere ruimte in Lot (2015-2018) in 2019 werd een nieuwe keuken gebouwd in Sint-Katherina-Lombeek. In mei 2020 wordt Feestzaal Ter Heyde overgenomen door Flavour’It. Vanaf nu wordt de catering op locatie aangevuld met een eigen feestzaal.