Ontdek onze evenementen


Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gesteld van nieuwe evenementen in Ter Heyde.

Gastronomisch brunchen in Ter Heyde. Ons menu biedt een verrassende combinatie van zoete en hartige lekkernijen. Iedere eerste zondag van de maand. 

Vier het einde van 2022 en begin van 2023 bij ons! Geniet van een gastronomisch menu met aangepaste wijnen. Aansluitend dansgelegenheid voor jong en minder jong, en een aftelmoment naar het nieuwe jaar.


Zondag 4 december wordt onze feestzaal dé locatie voor de aftrap van het kerstseizoen. Een lokale kerstmarkt, een brunch en een afternoon tea, kom het zelf ontdekken!

Onze gekende brunchformule in een feestelijk jasje om het begin van 2023 goed in te zetten. Gastronomische brunchgerechten in de feestelijke setting van onze Parketzaal op zondag 1 januari.


Vier de feestdagen zonder zorgen. Kies voor ons feestelijk 3 gangen menu en vul naar hartelust aan met onze talrijke extra's. Ophaal in onze feestzaal of levering aan huis.

Vier het communie- of lentefeest van jouw zoon of dochter in het unieke kader van onze feestzaal (aparte zaal mogelijk op aanvraag en naar beschikbaarheid).